Головне

Україну і Францію розсудять Чакир і Скоміна

07.11.2013 17:18 367 0

Стали відомі бригади арбітрів на матчі плів-офф ЧС-2014 року, в яких національна збірна команда України поміряється силами зі збірною Франції.

15-го листопада у Києві збірні України і Франції розсудить Джюнейт Чакир із Туреччини. Допомагатимуть головному арбітру асистенти Бахаттін Дуран та Тарік Онгун. Четвертий арбітр − Баріс Сімшек. 36-річний Джюнейт Чакир є арбітром ФІФА з 2006 року, пише сайт ФФУ.

Шляхи турецького арбітра зі збірною України перетинались у вересні 2012 року, коли "синьо-жовті" розпочинали свій шлях у відбірному циклі ЧС-2014 виїзним матчем зі збірною Англії. Ще раніше під пильним оком Чакира збірна України здолала збірну Швеції у фінальній частині Євро-2012 у Києві.

На матчі-відповіді збірної України з командою Франції 19 листопада у Парижі працюватиме словенська бригада арбітрів на чолі з Даміром Скоміною. Асистентами головного арбітра на цьому матчі будуть Матей Жуніч та Боян Уль. Четвертий арбітр − Славко Вінчіч.

Скоміна працював на трьох матчах за участю нашої національної команди. В офіційних зустрічах були обіграні Англія  і Фарери, а в товариській грі з Нідерландами була зафіксована нічия.

Раніше повідомлялося, що Фоменко оголосив список з 25 гравців, викликаних для підготовки та участі у матчах з французами.

Коментарі ()