Головне

Українці не віддали представникам ФІФА червоно-чорний прапор на стадіоні у Сан-Марино

16.10.2013 17:42 757 0

Представники ФІФА під час матчу відбору до ЧС-2014 Сан-Марино - Україна намагалися відібрати у вболівальників синьо-жовтих прапор із зображенням герба Львова та червоно-чорний стяг.

Про це у своєму блозі (стилістику повідомлення збережно. прим. Чемпіона) на "Сегодня" написали українські-британці, фани національної збірної України.

"На жаль, буво маленький галас, коли кілька чоловік з делегації ФІФА спробували прапора зняти! На прапорі були українські кольори, і на ньому написано Львів! Та це ж вже не правильно......?

Потім делегація ФІФА зірвала червоно-чорний прапор в одного вболівальника!! Десь 10 уболівальників за ним бігли, щоби прапора назад дістати!! Вони не кричали, нікого не били, тільки говорили, що це прапор історії України, і нічого про расизм або фашизм!!

Кричали "УЄФА МАФІЯ!!" І прапор дали назад!!!! Я вам нічого не писав про ФІФА і FARE, але я хочу спитати, як багато ФІФА знає про не тільки українську історію а історію про всіх країн в світі....?, - пише уболівальник.

Зазначимо, що після матчу з Сан-Марино українські уболівальники фотографувалися з гравцями збірної України, де особливо популярним був Євген Конополянка. Причому жоден з українських фунціонерів ФФУ не висловлював претензії уболівальникам.

До речі, і під час самого матчу від представників поліції Сан-Марино чи офіційних представників футбольної федерації Сан-Марино не було претензій до українських фанів.


 

Коментарі ()