Головне

Це просто чудово: Світоліна та Костюк відреагували на очну зустріч у 3-му колі Australian Open

17.01.2018 09:59 3177 0
 Еліна Світоліна та Марта Костюк/Спорт 24

Матч між двома українськими тенісистками на Australian Open стане насолодою для вболівальників.

Таку думку висловила 4-а ракетка Відкритої першості Австралії у Мельбурні Еліна Світоліна, коментуючи зустріч у третьому колі змагань із співвітчизницею Мартою Костюк.

Це здорово, що я зіграю з кимось зі своєї країни. Не кожен день у мене є можливість зіграти з українкою і для українських уболівальників, я думаю, це буде захоплююче видовище. Я трохи дивилася матч Марти в першому колі. Їй нічого втрачати, тому на корті вона вирішується на все.

"ЗМІ в Україні роблять з цього велику подію, але, як я вже сказала, для мене це просто ще один матч", - цитує Світоліну btu.org.ua.

У свою чергу 15-річна Костюк заявила, що збирається просто отримувати задоволення від наступної гри на турнірі. 

"Напевно, я знову буду грати на великому корті, але я постараюся показати свій найкращий теніс, тому що я впевнена, що як і у всіх моїх суперниць, у неї будуть виникати проблеми, і постараюся це використати", - заявила Костюк.

"Поки я не думаю про наступний матч, я досі перебуваю в емоціях від сьогоднішньої зустрічі. Це буде мій шостий матч в Мельбурні, і мені здається, що з кожним матчем я граю все краще і краще", - резюмувала 15-річна рекордсменка нинішнього Australian Open.

Раніше повідомлялося, що Світоліна зізналася у проблемах, які виникли у неї під час Australian Open.

Коментарі ()