Головне

32-річна Альона Бондаренко вийшла у чвертьфінал турніру вперше з 2011 року

01.03.2017 21:16 948 0

У другому колі турніру ITF з призовим фондом $ 15 000 у Туреччині 32-річна українка, яка потрапила в основну сітку через кваліфікацію, за три з половиною години зломила опір представниці Чехії Міхаели Баєрлової (7:5, 6:7(2), 7:5).

У стартовому сеті Бондаренко поступалася з рахунком 0:4, після чого віддала своїй суперницею всього один гейм до кінця партії.

У другому сеті вже Альона вела 4:0, але не зуміла закріпити свою перевагу, програвши п'ять геймів поспіль. Зрівнявши рахунок, українка зробила брейк, але Баєрлова відповіла тим же, і на тай-брейку впевнено перевела гру у вирішальний сет.

У трьох геймах поспіль українська тенісиcтка була близькою до поразки, поступаючись 2:5, але так і не дала суперниці наблизитися до матчболу, вигравши п'ять геймів поспіль, реалізувавши три з отриманих чотирьох брейк-пойнтів.

У своєму першому чвертьфіналі турніру з жовтня 2011 року, коли Бондаренко поступилася на 50-тисячнику у Франції, Олена зустрінеться з Джорджією Андреєю Кречун з Румунії, яка вибила першу "сіяну".

У минулому сезоні уродженка Кривого Рогу після п'ятирічної перерви повернулася на професійні турніри, зігравши на 10-тисячниках в Італії, де отримувала wild card в основну сітку, але двічі програвала у другому колі, інформує btu.org.ua.

Альона Бондаренко. Світлина Flickr
Коментарі ()