Головне

Трьох російських тенісистів підозрюють в організації договірних матчів

21.01.2016 12:16 272 0

Спортивно-аналітичний портал Show Legend опублікував повний список тенісистів, яких підозрюють в участі у договірних матчах.

У списку фігурують 15 гравців, серед яких є російські спортсмени Ігор Андрєєв, Теймураз Габашвілі і Алекс Богомолов-молодший. У переліку навіть є колишні тенісисти першої десятки рейтингу АТР: Ллейтон Хьюїтт (Австралія) і Янко Тіпсаревич (Сербія).

Серед підозрюваних також опинилися Лукаш Лацко (Словаччина), Іван Додіг (Хорватія), Андрій Голубєв (Казахстан), Хуан Ігнасіо Чела (Аргентина), Ян Гайєк (Чехія), Альберт Монтанес (Іспанія), Даніель Гімено-Травер (Іспанія), Метью Ебден (Австралія), Денис Істомін (Узбекистан) і Майкл Расселл (США).

Вісім із названих тенісистів наразі беруть участь у першому в сезоні турнірі Великого шолома - Australian Open, який розпочався 18 січня, пише zaxid.net.

Нагадаємо, раніше 16 тенісистів запідозрили в участі у договірних матчах. Після того перша ракетка світу Новак Джокович розповів, що у 2007 році на турнірі в Санкт-Петербурзі йому пропонували $200 тис. за поразку в матчі першого кола. У підсумку Новак Джокович відмовився від участі у турнірі.

Коментарі ()