Головне

Стаховський потрапив у скандал з представниками WTA

13.10.2012 16:17 417 0

Активіст ради гравців АТР українець Сергій Стаховський, який вимагав збільшення призового фонду турнірів "Великого шолома", має суттєві розбіжності з представниками WТА.

"Дізнався, що WTA рекомендувала своїм гравцям не підтримувати АТР і наші вимоги до турнірів "Великого шолома", - написав тенісист в твіттері.

Цю заяву активно заперечила представниця Асоціації тенісисток-професіоналок Бетані Маттек-Сендс.

"Ми тільки зараз вперше про це почули. Ми всі пам'ятаємо, як на "Вімблдоні" Жиль Сімон сказав, що він проти рівних призових, і нам дуже важко, тому що чоловіки з нами нічого не обговорюють. Ми згодні з деякими їхніми вимогами, але вони з нами ніяк не контактують", - сказала вона.

"Я не знаю, чому чоловіки не хочуть з нами розмовляти. Ми б хотіли обговорити з ними проблеми. Дуже прикро, що в ЗМІ їх заяви вже обговорюються, але нам не дають можливості висловитися", - обурена Маттек-Сандс.

Нагадаємо, питання про взаємодію АТР і WTA встало в цьому сезоні, коли чоловіки пригрозили бойкотом Відкритого чемпіонату Австралії в разі, якщо турнір не збільшить призовий фонд. Минулого тижня керівництво першого в сезоні турніру "Великого шолома" оголосило про істотне збільшення призових, і загрози бойкоту були зняті.

Гравці WTA і представники Відкритого чемпіонату Австралії планують зустрітися в Стамбулі під час підсумкового турніру жіночого туру, який стартує 23 жовтня, повідомляє sports.ru.

Коментарі ()