Головне

Дерновський: Світоліна - сучасний перспективний гравець, який потрібен команді

21.02.2012 16:40 490 0

17-річна харків'янка Еліна Світоліна запрошена грати в матчі плей-офф Першої Світової групи між командами України та США.

Про це повідомив капітан збірної України в Кубку Федерації Ігор Дерновський.

"Як я вже раніше казав, щоб збірна розвивалася, в неї притікали нова кров, необхідно, щоб молоді гравці конкурували з лідерами На даний момент Еліна Світоліна входить до п'ятірки найсильніших в Україні", - вважає він.

"Еліна - молодий дуже перспективний гравець, який показує сучасний теніс, який дуже необхідний команді. Це не означає, що Юля Бейгельзімер більше не буде в збірній, що в збірній не цінують того, що вона робить", - зазначив Дерновський.

"Поки що ми не визначилися з покриттям і місцям проведення матчу. Спочатку здавалося, що грунт для американок - менш привабливий, але я багато аналізував, і вже такої впевненості ні в мене, ні у команди немає. Зберемося в найближчі дні, обговоримо і вирішимо. Катя щойно повернулася з Дубаї, поговоримо з усіма. врахуємо думку кожної тенісистки і приймемо рішення по покриттю і місця проведення зустрічі", - цитує фахівця sapronov-tennis.org.

Коментарі ()