Головне

Долгополов: Хочу потрапити до топ-10 і поїхати на Олімпіаду

06.02.2012 17:29 393 0

Відносна невдача на Відкритому чемпіонаті Австралії лише спонукає найкращого тенісиста України Олександра Долгополова до більш амбітних цілей.

Про свої завдання на сезон Долгополов, котрий через проблеми з коліном пропустить пару тижнів, розповів газеті "Сегодня".

"Поставив собі мету - потрапити в топ-10 і пробитися на Підсумковий турнір АТР. Хочеться ще виступити на Олімпіаді, у будь-якому розряді, готовий навіть в міксті", - зізнався він.

"Чи захоче ФТУ щось від мене за виступ на Олімпіаді? А що можна вимагати? Мені що, їм заплатити? Я ж буду намагатися там виграти медаль для країни", - каже Олександр.

На зауваження, що Федерація може захотіти виступу в Кубку Девіса, він відповів, що це хотіння - така справа, і він в цьому турнірі грати не планує.

За правилами, щоб потрапити на Ігри, тенісист зобов'язаний як мінімум двічі в різні роки за олімпійський цикл виступити в Кубку Девіса. Або ж федерація повинна заявити, що він був не проти, але з різних причин не зміг зіграти. Долгополов ж може, але не хоче, зазначає видання.

Коментарі ()