Головне

Відомий американський тренер: Долгополов програє Джоковічу у 4-х сетах

05.09.2011 19:47 358 0

Хоча Олександр Долгополов є надзвичайно творчим тенісистом, але супроти такої машини, яку становить собою на корті Новак Джоковіч, цього замало - українець приречений програти у 4-му колі US Open.

Про це заявив відомий американський тенісний фахівець і тренер Нік Боллетьері, котрий вірить у боротьбу в зустрічі, але пророкує перемогу серба.

"Це буде перша зустріч суперників в кар'єрі і це викликає додатковий інтерес. Долгополов влаштовує шоу на корті. Він непередбачуваний і літає на корті, немов джміль серед квітів. Ви ніколи не вгадаєш, куди він буде бити. Його гра оригінальна. Він неймовірно талановитий: добре пересувається по корту, подає і б'є з літа", - пише він.

"З іншого боку, всі ми знаємо, що являє собою Джоковіч. У нього, мабуть, найкращий прийом, чудове пересування по корту і подача. Відмінність в тому, що Джокович вміє грати з раннього м'ячу. Саме з цієї причини Новак контролюватиме більшу частину розіграшів. Цей матч, звичайно, займе чотири сети, але в підсумку Джоковіч відсвяткує перемогу", - цитує Боллетьері gotennis.ru

Коментарі ()