Головне

Фінішував чемпіонат України з тенісу

28.09.2010 14:30 251 0

Чемпіонат України з тенісу серед дорослих спортсменів, який завершився у Львові, визначив усіх переможців.

Про це повідомляє прес-служба Федерації тенісу Львівщини.

Найсильнішим серед чоловіків став Юрій Джавакян з Чернівців. Останній у фіналі здолав киянина Дмитра Мазура, який на цьому турнірі пройшов все, починаючи з кваліфікаційного бар'єру. Рахунок фінальному матчу - 7:5, 7:5 на користь спортсмена з Чернівців. Львів'янин Артем Яценко виборов третє місце.

Перша сіяна змагань киянка Оксана Ужиловська впевнено перемогла на турнірі.

У парних змаганнях чоловіків Артем Яценко та Павло Кулабухов дійшли до фіналу, де поступилися Дмитру Петрову (Київ) та Ярославу Одєгову (Донецьк) - 6:3, 6:2.

Перша сіяна пара серед жінок Марина Векслер (Київ) та Регіна Ничитайлова (Маріуполь) святкували перемогу в одиночному розряді, у фіналі їм поступилися Марина Журба (Одеса) та Альона Фоміна (Севастополь).

У міксті найсильнішими стали кияни Дмитро Петров та Марина Козаченко. Друге місце посіли кияни Вероніка Компанець та Володимир Ужиловський. А третіми стали Ганна Караваєва (Київ) та Артем Туваков (Львів).

"Українські vip-тенісисти до Львова не приїхали, адже беруть участь у серйозніших змаганнях світового рівня. Утім, і без цього у нас змагання пройшли на високому рівні", - розповідає Анатолій Стасюк, віце-президент Федерації тенісу Львівщини.

Коментарі ()