Головне

Українці перемогли на міжнародному турнірі у Львові

13.09.2010 19:17 159 0

На мажорній ноті завершився дебютний міжнародний тенісний турнір ТЕ3 LVIVOPEN, участь у якому приймали діти з різних країн Європи до 14-ти років.

Про це повідомляє прес-служба Федерації тенісу Львівщини.

Українці на змаганнях виступили напрочуд вдало, завоювавши усі призові місця. Найбільше місцевих вболівальників потішила Анастасія Федоришин. Львів'янка перемогла в одиночному розряді і посіла друге місце у змаганнях пар.

У фіналі представниці Львова протистояла третя сіяна турніру киянка Катерина Слюсар. Анастасія, яка мала шостий номер посіву, заставила зачохлити ракетку свою суперницю. Боротьба на корті був запеклою. Про це навіть свідчить рахунок матчу - 6:3, 2:6, 6:1 на користь львів'янки.

Цього ж дня Анастасії прийшлося ще й зіграти фінальний матч у парному розряді. Утім, тут уже вибороти перше місце львів'янці та киянці Аліні Ярошенко не вдалося. Головний приз дістався першій сіяній парі Катерині Слюсар та Катерині Бараніській (обоє з Києва).

В одиночному розряді хлопці доволі несподівано для усіх переміг одесит Володимир Шишкін, який взагалі не був сіяним на турнірі. На своєму шляху Володя заставив припинити боротьбу багатьох фаворитів, серед яких і перший сіяний росіянин Нікіта Батанов. У фіналі Шишкін здолав опір киянина Владислава Ладигіна - 6:3, 6:4.

У змаганнях пар хлопців найкраще виступили Владислав Крамаров (Івано-Франківськ) та Віталій Щерба (Вінниця). З рахунком 6:4, 7:6 перед ними капітулювали кримчанин Максим Ратнюк та киянин Владислав Ладигін.

Коментарі ()