Головне

У Львові стартував міжнародний турнір серед юних тенісистів

16.06.2009 15:37 186 0

У вівторок, 16 червня, у Львові відбулось відкриття першого міжнародного тенісного турніру третьої категорії "UKRZAKHID ITF" серед юнаків та дівчат.

"Організація такого турніру у Львові це спроба відродити славні традиції тенісу на Львівщині. Адже останнім часом український теніс значно прогресує, варто пригадати виступи сестер Бондаренко, жіночої збірної України в кубку Девіса. Також нас тішить і перспективна молодь, серед якої є представники Львова", - розповів президент Львівської обласної федерації тенісу Володимир Бербека.

Також Володимир Бербека, зазначив, що хотілось, аби львівський турнір став традиційним. В Україні під егідою ITF проходить тільки один юнацький турнір. Щоправда, він вже традиційний (відбувся п'ять разів) в Донецьку.

Для участі в першому львівському турнірі приїхали представники 14 країн з Європи та Північної Америки. На львівських кортах, окрім українців, будуть змагатись юні тенісисти з Росії, Білорусі, Польщі, США, Канади, Австрії, Франції, Ізраїлю, Молдови, Литви, Хорватії, Словаччини, Угорщини та Чорногорії.

Змагання серед юних тенісистів триватимуть до 21 червня.

zik.com.ua

Коментарі ()