Головне

Ілля Марченко: Я мав змусити Гудала якомога більше рухатися

07.03.2009 11:45 122 0
Ілля Марченко: Я мав змусити Гудала якомога більше рухатися

Про нерви

Звичайно, я нервував, особливо під час відкриття, атмосфера була навіть трохи моторошна. Але на матч я вийшов вже впевненим у собі, і коли побачив, що Гудал нервує набагато більше за мене, це ще додало мені впевненості.

Про корт

Корт дуже добре підходить мені, до того ж я відіграв на такому покритті два останніх турніри і добре прибився до нього.
Про подачу

Моя подача в основному залежить від мого емоційного стану, в кожному матчі це проявляється по-різному. Ми намагаємося працювати над цим. Але зараз я цілком задоволений своєю подачею, в основному вона мене не підводить в потрібні моменти виручає.

Про гострий прийом

Всю зиму ми на тренуваннях приділяли прийому особливу увагу, і вже на першому турнірі у сезоні я відчув, що його ефективність, особливо на швидких кортах, дуже збільшилася. Я навчився ставити блок і входити у корт з прийому. Зараз проявляються результати зимової роботи над ігровими елементами.

Про суперника

Звичайно, переживання були, але Джош добре відподвав усі матч-боли, і моєї провини в тому, що я їх програв, не було. Тому впевненості я не втратив. У кінцівці матчу я грав дуже добре із задньої лінії, і в розіграшах я перегравав Гудала.
Він зміг відіграти два брейка. Але останнім часом це зі мною буває, тому я не дуже здивувався (сміється). Головне, що я зміг догралися другий сет, виграти. Це чудовий досвід.

Про допомогу Ореста Терещука

Він підбадьорював, і в плані тактики підказав те, що сам я зсередини можливо і не помітив би - я мав змусити Джоша якомога більше рухатися, і це справді допомогло впоратися з ним.

Про підтримку трибун

Підтримка дуже допомагала. Я граю емоційно, і тому мені потрібні емоції ззовні, це заводить і додає сил, особливо на тай-брейках. Дуже вдячний уболівальникам і всій команді за підтримку.

sapronov-tennis.org

Коментарі ()