Головне

Катерина Бондаренко: Я боролася до останнього удару

20.01.2009 16:47 341 0
Катерина Бондаренко: Я боролася до останнього удару
Катерина Бондаренко прагнула боротися за кожен м'яч і не чекати помилок від десятої ракетки світу полячки Агнешки Радванскої, яку сенсаційно перемогла у першому колі Australian Open.

Про це наша спортсменка розповіла у коментарі сайту sapronov-tennis.org.

"Матч складався досить непросто. Агнешка відіграла сім сет-болів у першому сеті. У такій ситуації будь-хто міг би зламатися, важко боротися, коли програєш гейм, маючи три сет-боли, а потім відразу другий з 40:15, а на тай-брейку з 5:1 тебе наздоганяють", - сказала Бондаренко-молодша.  

За словами українки, вона прагнула не думати про рахунок, грати кожен м'яч, адже "знає гру Агнешки: з нею марно чекати помилок, треба самій забивати".

"І я боролася до останнього удару", - каже Катерина Бондаренко.  

"Другий сет був теж складним, я трохи втомилася після боротьби у першому, і Радванска зіграла краще, особливо на початку. Заважала і погода, пориви вітру і спека, ноги у кросівках просто-таки "палали", - додала українка.

"Наприкінці сету я змогла додати, але було вже пізно, сет пішов. У третьому я прагнула із самого початку тримати м'яч, робити розіграші довше, і нарешті добилася перемоги", - розповідає тенісистка.

За словами Бондаренко, вона чула і бачила українських вболівальників на стадіоні. "Мені було дуже приємно, що за Агнешку вболіває не весь стадіон", - долала наша спортсменка.

Коментарі ()