Головне

Марія Коритцева: Головне, що обійшлося без серйозних травм

04.12.2008 15:12 222 0
Відома українська тенісистка Марія Коритцева, яка посідає 67 рядок у світовому рейтингу, готується до нового тенісного сезону та наприкінці грудня вже збирається виступити у Новій Зеландії. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Блік".

"У минулому сезоні, який я завершила турніром у Люксембурзі, у мене не все вийшло.

Хотілося виграти хоч би один турнір, але у мене в активі лише один фінал у Палермо (Італія). Там програла італійці Сарі Еррані. Трохи прикро, але вже дуже її активно підтримували місцеві фани", - сказала Коритцева.  

На думку спортсменки, головне, що обійшлося без серйозних травм і стало більше досвіду. "Це допоможе в майбутньому".

За її тенісистки, зараз вона тренується по декілька годин на день в "Акваріумі".

"Головне, за 3-4 тижні підтягнути фізичну форму. До 27 грудня працюватиму в Києві, а потім вилітаю до Окленду (Нова Зеландія), де виступлю в першому турнірі", - повідомила Марія.  

Також українка розповіла про плани на сезон:

"Конкретної меті перед собою не сезон не ставлю. Важливо грати добре у кожному матчі і отримувати задоволення від гри. Адже якщо не буде такого куражу, то, як ні старайся, великих успіхів можна не досягти".

"У лютому, коли збірна України гратиме у Харкові з Ізраїлем, викладатимуся на всі сто. Адже це збірна! І знаю, що всі дівчата налаштовуються дуже серйозно", - прокоментувала Коритцева матч збірної.

Коментарі ()