Головне

Вінус та Серена Вільямс поділили Вімблдон на двох. ФОТО

06.07.2008 03:17 322 0
Вінус та Серена Вільямс поділили Вімблдон на двох. ФОТО

Матч американських сестер Вільямс, які рука об руку йшли турнірною сіткою та трав'яними кортами Вімблдону, обіцяв бути не тільки цікавим - він мав показати реальну форму кожної зі спортсменок. Адже склалося враження, що до фіналу сестри вийшли граючи в півсили. Передматчева статистика говорила на користь старшої Вінус - саме вона перемагала в останньому Вімблдоні, та і у двох з останніх трьох побачень з сестрою виходила переможницею.

Хоча, загалом, Вінус поступалася своїй сестрі у особистих зустрічах - 8:7 на користь Серени. Показники у фінальних матчах турнірів серії "Великого Шолому" у Вінус ще гірші - перед матчем вона з шести двобоїв проти Серени програвала п'ять. Але на те статистика і є статистикою, щоб її покращувати. Цікаво, що п'ять років тому сестри вже зустрічались у фіналі "одиночки" Вімблдону - тоді тріумфувала Серена.

Шістнадцяту суперечку сестер на корті вдало почала молодша Серена, зробивши брейк. І, вже здавалося, що Вінус не зуміє зібратися та не нервувати. Але старша Вільямс знайшла свою гру та буквально змела Серену з корту агресивною силовою манерою, не давши матчу розтягнутися на три сети - 7:5, 6:4.

Отже, у особистих зустрічах сестри зрівнялися. А для підтвердження сімейної сили Вільямс Вінус та Серена виграли й парний розряд, невимушено здолавши австралісько-американську пару Саманти Стосур й Лайзи Реймонд - 6:2, 6:2.

Коментарі ()