Головне

Відмблдон(WTA): визначились півфіналісти одиночного розряду

01.07.2008 19:27 455 0

Минулорічна переможниця Вімблдонського турніру, американка Вінус Вільямс першою серед жінок гарантувала собі місце в півфіналі. В чвертьфіналі вона переграла одну з несподіванок турніру - таїландку Тамарін Танасугарн. Чотириразовій тріумфаторці даного чемпіонату знадобилося тільки два сети - 6:4 6:3.

В півфіналі її суперницею стане росіянка Єлєна Дємєнтьєва, яка перемогла співвітчизницю Надєжду Пєтрову. Матч тривав три сети. Перший легко виграла Дємєнтьєва - 6:1. В другому сеті за рахунку 6:6 вона мала два матч-пойнти, але програла 8:6 на тай-брейку. Третій сет показав, що Пєтрова віддала всі сили в попередній партії - 6:3.

У півфіналі Дємєнтьєва зустрінеться з чотириразовою переможницею Вімблдону Вінус Вільямс. В очних зустрічах рахунок на користь американки - 5:2.

Молодша сестра Вінус - Серена Вільямс пройшла в півфінал Вімблдонського турніру. В чвертьфіналі вона без проблем розібралась з польською тенісисткою Агнешкою Радванською з рахунком 6:4 6:0.

У півфіналі компанію їй складе сенсація цьогорічного турніру китаянка Цзи Женг, яка переграла 18 сіяну чешку Ніколь Вайдішову. Для цього 133-й ракетці світу знадобились всі три партії - 6:2, 5:7, 6:1.

Газета по-українськи

Коментарі ()