Головне

На Battle Mile відбудуться фінальні забіги

04.03.2021 16:08 4068 0
На Battle Mile відбудуться фінальні забіги

У понеділок, 8 березня, відбудеться 6 та 7 (останній) тури для всіх професійних команд та 5 тур для чоловічих аматорських команд. Ця спортивна подія буде відбуватися у київському манежі КМШВСМ. 

Для професіоналів відбудуться вирішальні фінальні батли, серед яких і буде визначено місто-переможець.

Наразі, серед професійних команд у чоловіків лідирує Клуб Донецьк, а у жінок Клуб Львів. Ці дві команди перемогли в усіх батлах сезону в рамках Battle Mile Indoor League. Тому боротьба буде дуже запеклою, і ми дізнаємось: будуть вони абсолютними переможцями ліги чи ні. Адже склад професійних команди – це лідери збірної України з легкої атлетики на середніх дистанціях. Тож конкуренція сприятиме цікавій гонці.

Нагадаємо, що призовий фонд Battle Mile Indoor League 20/21  складає близько 480 000. Крім того, в рамках події Battle Mile Indoor Cup 2021 (яка відбудеться згодом), де будуть змагатись вісім найсильніших команд за Зимовий Кубок,  матиме призовий фонд 320 000!

Крім того, ми побачимо боротьбу за титул найшвидшого бігуна у рамках Рейтингової милі, адже на ній, учасник біжить сам за себе, а не за команду.

Організатори створили всі умови для того, щоб ви не змогли пропустити цю шалену подію, тож всі вболівальники можуть спостерігати за своїми фаворитами в режимі онлайн на каналі YouТube за посиланням.

Коментарі ()