Головне

Прем'єру фільму про історію української Паралімпійської чемпіонки перенесено

12.03.2020 15:57 1586 0
Прем'єру фільму про історію української Паралімпійської чемпіонки перенесено

Джерело - Чемпіон.

Гранд-прем’єри та прокат спортивної драми Пульс перенесено у зв’язку з карантином.

Про це повідомляється на офіційній Instagram-сторінці фільму.

"Ми з нетерпінням чекали виходу фільму, але через загрозу епідемії коронавірусу змушені відкласти цю подію до кращих часів.

Щойно стане відомою нова дата прем’єри – обов’язково вас повідомимо.

Фільм обов’язково побачать найбільші глядацькі зали всіх українських кінотеатрів", - йдеться у повідомленні.

Пульс —  українська повнометражна спортивна драма, заснована на реальній історії української спортсменки, легкоатлетки, Паралімпійської чемпіонки 2008 року, п'ятиразової срібної та бронзової призерки літніх Паралімпійських ігор 2008, 2012 і 2016 років — Оксани Ботурчук.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Гранд-прем’єри та прокат спортивної драми "Пульс" перенесено у зв’язку з карантином ⠀ Ми з нетерпінням чекали виходу фільму, але через загрозу епідемії коронавірусу змушені відкласти цю подію до кращих часів. ⠀ Щойно стане відомою нова дата прем’єри – обов’язково вас повідомимо. Фільм обов’язково побачать найбільші глядацькі зали всіх українських кінотеатрів. ⠀ Своєю чергою команда хоче висловити велику подяку всім партнерам та друзям проєкту, а також усім небайдужим, хто чекає на вихід фільму "Пульс". Ми дуже цінуємо вашу підтримку. ⠀ Обов’язково триматимемо в курсі подій. Слідкуйте за новинами проєкту на офіційних сторінках у Facebook та Instagram. @kyivstar.official #запідтримкиурядуукраїни #Пульс #Pulse #ЖивиМрійДолай #LiveDreamOvercome #kyivstar4g

A post shared by Пульс | Pulse (@pulse.movie) on

Коментарі ()