Головне

Російський журналіст отримав дикі погрози за критику Хабіба

Журналісту погрожують за критику
31.03.2020 18:24 2890 0
Російський журналіст отримав дикі погрози за критику Хабіба

Джерело - Чемпіон.

Російський журналіст Александр Лютіков отримав дикі погрози після того, як розкритикував російського бійця UFC Хабіба Нурмагомедова за відмову від польоту в США на поєдинок проти американця Тоні Фергюсона. 

Про це повідомляє сам журналіст.

Журналіст зателефонував у Аерофлот і запитав, чи можна купити квитки на рейс до Нью-Йорка. У колл-центрі авіакомпанії відповіли, що нема ніяких обмежень для громадян Росії. Лютіков опублікував пост в Instgaram, в якому натякнув на дивну причину відмови російського бійця і назвав безглуздим політ Хабіба в Абу-Дабі 19 або 20 березня.

Потім нібито двоюрідний брат Нурмагомедова подзвонив з погрозами журналісту (опубліковано аудіо): "Ти створений для того, щоб плазувати перед нами і заслужити нашої поблажливості. Щоб на тебе звернули увагу, дали тобі інтерв'ю або в голову".

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Помогаем сохранить главный бой #ufc249 У «Аэрофлота» есть рейс завтра и в четверг. Цена за билет - от 17 до 228 тысяч. Служба поддержки «Аэрофлота» сообщает: этим рейсом могут летать российские граждане. Так что кто хочет - вперед! Ну и очень странный момент: Хабиб говорит, что полетел в Абу-Даби 19 или 20 марта. Но этот полет был абсолютно бессмысленным, поскольку еще 17 марта было объявлено о том, что в Абу-Даби с 19 марта перестанут пускать иностранцев. #хабибнурмагомедов #хабиб #нурмагомедов #ufc #mma #мма

Допис, поширений Александр Лютиков (@a_lutikov)

Нагадаємо, Джастін Гетжі побажав зустрітися з Фергюсоном.

Коментарі ()