Головне

У Києві відбудеться міжнародний турнір зі снукеру

16.08.2019 16:40 1162 0
У Києві відбудеться міжнародний турнір зі снукеру

Джерело - billiard.net.ua.

С 28 серпня по 1 вересня в київському БК Лідер відбудеться міжнародний турнір зі снукеру, присвячений Дню Незалежності України.

Про це повідомили в Національній федерації снукеру України.

"Це будуть не просто пересічні змагання. Ця подія, що має змогу визначити розвиток більярдного, і не тільки, спорту в Україні на роки вперед.

Причина такої уваги європейців до Кубку Незалежності – стрімке зростання авторитету нашої держави в снукері – серйозному дорогому професійному спорті. Високий рівень проведення внутрішніх та міжнародних турнірів, створення дитячих академій, відкриття снукерних клубів світового рівня у Києві та Львові, присутність наших гравців на "топових" професійних заходах – вся ця велика робота призвела до того,що Україну вже не просто знають, але ще й поважають", - йдеться в прес-релізі федерації.

Урочисте відкриття турніру відбудеться у суботу, 31 серпня, з 13 до 14:00. На відкриття запрошено багато гостей, присутність деяких з них стане великим сюрпризом. Подію в прямому етері будуть висвітлювати всі загальнонаціональні телеканали України.

Коментарі ()