Головне

Мотор зіграє зі збірними Китаю і Саудівської Аравії

Директор СК МОТОР Січ Геннадій Касай розповів про плани клубу
02.08.2019 22:25 1422 0
Мотор зіграє зі збірними Китаю і Саудівської Аравії

Джерело - Чемпіон.

Запорізький Мотор закінчує збір, який проводив в хорватському місті Пула. Завтра, 3 серпня, чинні чемпіони України повертаються в Запоріжжя.

Але вже 8 серпня команда бере курс на словенське місто Зрече, де проведе наступний збір, якій закінчиться 17 серпня. За цей час Мотор проведе шість контрольних матчів. 10 серпня українці зіграють з хорватським Загребом, 11-го зі збірною Саудівської Аравії, 12-го зі збірною Китаю, 14-го зі словенською Гореньє, 16 серпня знову вийдуть на майданчик проти збірної Саудівської Аравії, а в заключному контрольному матчі 17 серпня проекзаменують словенський Марібор.

"Майбутній сезон буде найцікавішим в історії клубу, - зазначив директор СК МОТОР Січ Геннадій Касай. - Вперше команда буде виступати на два "еврофронта" - і в Лізі чемпіонів, і в СЕХА-лізі. Ми сподіваємося продемонструвати гарні результати в обох турнірах. Зараз необхідно провести якісну підготовку до сезону. Матчі в Словенії дозволять команді награти нові ігрові ланки і відпрацювати тактичні схеми. Щоб вже 22-24 серпня в рамках традиційного міжнародного турніру "Кубок Дніпра-2019" продемонструвати в палаці спорту Юність на очах наших фанів свої кращі якості.

Підкреслю, що ми непогано попрацювали над кадровим посиленням команди. У міжсезоння склад Мотора поповнили Едуард Кравченко (правий крайній), Владислав Паровінчак (розігруючий), Денер Яанімаа (правий напівсередній), Стеван Вуйович (лівий напівсередній), Станіслав Жуков (лівий напівсередній), Ігор Гурин (лівий напівсередній), Павло Гурковський (лінійний і захисник) і Гліб Калараш (лінійний і захисник).

 

Коментарі ()