Головне

Усі медалі Пхенчхана за 16 лютого

16.02.2018 17:39 2832 0
Анна Гуськова тріумфувала в лижній акробатиці

16-го лютого у Пхенчхані було розіграно 7 комплектів нагород.

У чоловічому скелетоні несподівано тріумфував господар змагань кореєць Юн Сунбін, срібну нагороду виборов спорсмен із ОАР Нікіиі Трєгубов, бронза в Домініка Парсонса з Великобританії.

У Супергіганті в чоловіків Олімпійським чемпіоном став австрієць Маттіас Майєр, срібло здобув швейцарець Беат Фойц, бронза дісталася норвезьцю Кьєтілю Янсруду.

Жінки змагалися в класичному слаломі. Золото, дость несподівано, виборола шведка Фріда Хансдоттер, срібло здобула швейцарка Венді Холденер, бронза в Катаріни Галлхубер з Австрії.

У борд-кросі серед жінок перемогу здобула італійка Мікела Мойолі, срабна нагорода в Джулії Мабіло з франції, бронзу завоювала чешка Єва Самкова.

15-ти кілометрову гонку з роздільного старту в лижних гонках виграв швейцарець Даріо Колонья, срібло здобув Сімен Крюгер з Норвегії, спортмсен із ОАР Дєніс Спіцов посів третє місце.

3-кілометровий забіг а нідерландка Есме Віссер, срібну нагороду здобула чешка Саблікова, бронзу виборола Наталья Вороніна з ОАР.

І нарешті лижну акробатику у фристайлісток виграла білоруска Анна Гуськова, срібну медаль завоювала китаянкаЧжань Синь, бронза в іншої спортсменки з Піднебесної Кун Фаньюй.

Нагадаємо, українські Олімпійці не здобули на Іграх ще жодної медалі.

Коментарі ()