Головне

Усі медалі Пхенчхана за 15 лютого

15.02.2018 19:27 1342 0

 

15-го лютого на ОІ-2018 були розіграні дев'ять комплектів нагород.

Так, в змаганнях спортивних пар тріумфували Олена Савченко та Бруно Массо з Німеччини, срібло в в китайців Веньцзінь Сунь - Цун Хань (Китай), бронзову нагороду вибороли Меган Дюамель та Ерік Редфорд з Канади.

Швидкісний спуск у чоловіків виграв Аксель Лунд Свіндаль з норвегії, срібну нагороду виборов ще один представник норвегії Кьєтіль Янсруд, бронза в Беата Фойтса зі Швейцірії.

Француз П'єр Вольтьє став олімпійським чемпіоном у сноубордингу в дисципліні борд-крос, срібло виборов Джаррід Гьюз з Австралії, а бронзу - іспанець Рехіно Ернандес. 

Американка Мікейла Шиффрін здобула золоту медаль с супергіганті. Срібло у представниці Норвегії Рагнгіль Мовінкель, бронза в Федеріки Брінйоне з Італії.

21-річна норвезька лижниця Рагніль Хага стала переможницею гонки із роздільним стартом на 10 км, срібло виборола Шарлотте Калла, третю сходинку посіла ще одна норвежка Маріт Бьорген.

Молода швецька біатлоністка Ханна Еберг сенсаційно перемогла в індивідуальній гонці на 15 км. Другу сходинку посіла Анастасія Кузьміна зі Словаччини, бронза в Лаури Дальмайєр з Німеччини.

Дистанцію 10 000 м у ковзанярів виграв виграв канадієць Тед-Ян Блумен, срібло здобув Йорріт Бергсма з Нідерландів, бронза в італійця Ніколи Тумолеро.

Норвежець Йоганнес Бьо - олімпійський чемпіон в індивідуальній гонці на 20 км серед чоловіків. Срібну нагороду здобув словенець Яков Фак, бронза в Домініка Ландертінгера з Австрії.

У санному спорті німецькі атлети виграли змішану естафету. Срібло у спортсменів з Канади, бронзу вибороли саночники Австрії.

Нагадаємо, що українці вкрай невдало виступають у Пхенчхані.

Коментарі ()