Головне

Тренер Ганна Ульянова: внесок спортсменки в розвиток сфери плавання

20.11.2017 22:41 207 0
Тренер Ганна Ульянова: внесок спортсменки в розвиток сфери плавання
Авторська програма кращого тренера України Ганни Ульянової під назвою "Get Swim" викликала бурхливе бажання бути використаною як в рідній Україні, так і далеко за межами країни.
 
 
Ганна є володарем престижної нагороди "Кращий тренер з грудничкового плавання" за версією Харківської Державної Академії Фізичної Культури при Всеукраїнській Конференції з раннього плавання, яка проводитися раз на рік і видається в єдиному екземплярі.
 
Ця нагорода бажана всіма професіоналами в сфері грудничкового плавання в Україні та вручається тільки видатним тренерам в сфері грудничкового плавання і показує вищий рівень тренерської майстерності. Цю нагородою мають такі професіонали, як Шведова Ольга і Тесля Вікторія. Уже кілька років розробка Ганни Ульянової вийшла на міжнародний рівень. Її програму успішно використовують такі зірки і експерти українського плавання як: олімпійський чемпіон Сергій Фесенко, а також найбільші фітнес-клуби України, наприклад: клуб Podolskiy Fitness Club в Києві, Tetra клуб в Харкові. Новаторська програма Ганни Ульянової знайшла застосування і за кордоном - в Росії, Ізраїлі, а останнім часом з нею активно знайомиться і американський ринок.
 
Що ж так привертає увагу в програмі "Get Swim", завдяки якій тисячі дітей по всьому світу навчилися плаванню з перших місяців життя.
 
Найголовніше - це усвідомлені пірнання, при яких малюк затримує дихання без стимуляції. Це ряд спеціальних підготовчих і природних вправ, які підводять до самостійного бажанням малюка виконати нирок.
 
Другий пункт - це так звані унікальні підтримки - "замки" малюків у воді, які дозволяють фізіологічно коректно і безпечно утримувати малюка з урахуванням кожного місяця розвитку. Анна Ульянова навчає в якому конкретно положенні утримувати кожен палець тренера під час плавання і яка повинна бути інтенсивність обхвату малюка. Також - як перехоплювати малюка з одного положення в інше. Важливо, щоб все це відбувалося технічно і професійно, так як це необхідно і для дитини, і для самого тренера.
 
 
Третій пункт новаторської програми - це конкретна послідовність вправ, яка варіюється з урахуванням кризових моментів розвитку, таких як перші зуби або входження в "період маминого віку", коли дитина асоціює себе як одне ціле з мамою. Це дозволяє кожне заняття утримувати високий і позитивний тон емоцій малюка і відповідно батьків.
 
Важливо проводити "моніторинг емоцій", так як це ефективний і унікальний підхід методики Ганни, який спрямований на виявлення індивідуальних вправ, які покращують емоції дитини і дозволяють за рахунок унікальної послідовності вправ досягати швидких результатів.
 
З огляду на вищевикладені факти, стає ясно, чому цього унікального методу дотримуються батьки по всьому світу, адже результативність доведена сотнями, а то й тисячами прикладів. За словами Ганни Ульянової, вона неймовірно рада, що її ідеї дійсно знайшли практичне застосування, про це свідчить і черга на індивідуальні заняття. У спортивних колах вже давно визнали Ганну Ульянову як людину, яка після успішної спортивної кар'єри вийшла на топові позиції в якості тренера з грудничкового плавання.
 
До слова, метод Ганни Ульянової був визнаний і експертами в області плавання, які працюють в Академії фізичної культури міста Харкова. Як відомо, це одне з найсильніших навчальних закладів країни спортивної спрямованості.
 
Коментарі ()