Головне

Українські гімнастки успішно виступили на міжнародному турнірі в Естонії

13.02.2017 15:12 728 0

Останній день міжнародного турніру Міс Валентин виявився досить успішним для українок: грації завоювали 7 золотих медалей, 3 срібні й 1 бронзову.

Змагальний день традиційно відкривали юніорки, інформує офіційний сайт Федерації гімнастики України.

У фіналі з обручем Христина Погранична відкрила медальний залік "золотом", отримавши при цьому найвищу оцінку серед юніорок за все змагальні дні (16.900).

Фінал з булавами виявився для українських юних грацій найуспішнішим. Погранична не залишила шансу суперницям (16.150), а Ніколь Красюк отримала "срібло" з гідним результатом у 14.700 бала.

У фіналі зі стрічкою Христина (15.400) заробила ще одну, третю золоту медаль, а Анна Галасюк - бронзову (13.650).

Щодо сеньйорок, то у фіналі з обручем Олена Дьяченко змогла завоювати свою першу золоту медаль на міжнародному турнірі з рекордною для себе оцінкою - 17.000. Вікторія Мазур (16.650) зайняла друге місце.

У фіналі з булавами знову чудово виступила Дьяченко. Її оцінку - 16.300 - змогла перебити лише представниця Казахстану.

Юніорки-"груповички", незважаючи на допущені помилки (14.750), встановили у перший день нездоланну планку - українські дівчатка лідирували з відривом у 4 бали з сумою за 3 виступи (46.450).

Завершували змагання сеньорки-"груповички". Вони також отримали гідні бали: 15.200 у фіналі з 5 обручами та 16.450 у фіналі з 2 скакалками і 3 м'ячами. Таким чином, вони везуть із собою в Україну ще два комплекти золотих медалей.

Отож, на Міс Валентин за підсумками трьох днів 9 золотих медалей, 3 срібла та 2 бронзи.

4 золотих медалі у скарбничку принесла Христина Погранична (багатоборство, обруч, булави і стрічка). Юніорка Анастасія Валентірова стала третьою у багатоборстві, а Ніколь Красюк та Анна Галасюк стали другою та третьою у фіналах з булавами і стрічкою відповідно.

Вікторія Мазур стала найкращою у багатоборстві серед сеньорок, а також завоювала срібло у фіналі з обручем. Олена Дьяченко показала кращий результат у фіналі з обручем і завоювала срібло у фіналі з булавами.

Юніорки-"груповички" лідирували у багатоборстві за сумою трьох виступів, а сеньоркі-"груповички" завоювали 2 золота у фіналах.

А на завершення Вікторія Мазур стала Міс Валентин 2017.

Світлина ФГУ
Коментарі ()