Головне

Крастіньш і Єгіазаров повинні очолити волейбольні збірні України

04.01.2017 18:11 369 0

Федерація волейболу України висунула на посади тренерів збірних наступні кандидатури: головний тренер ВК Сєвєродончанка Гарій Єгіазаров (жіноча збірна) та головний тренер ВК Барком-Кажани Угіс Крастіньш (чоловіча збірна).

Також свою кандидатуру висунув такий досвідчений спеціаліст як Віталій Осипов, який зараз допомагає Віталію Стаднікову у Дніпрі, інформує сайт Федерації волейболу України.

Як розповів президент ФВУ Михайло Мельник, кандидатура Єгіазарова була підтримана комісією, як і кандидатура Крастіньша.

"Щодо Угіса, то на питання, чому він вирішив подати документи на посаду головного тренера, він відповів наступне: "У мені є мрія - в якості головного тренера національної збірної виступити на чемпіонаті світу й Олімпіаді. Це моя основна мотивація". Відповідні у нього цілі і в збірній України", - сказав він.

"Він знає, що український волейбол має неабиякий потенціал. Я надав Угісу список з 24-х українських гравців, які виступають за кордоном, адже в збірній повинні виступати найсильніші. І він підтвердив, що готовий з ними щільно спілкуватися, як тільки стане головним тренером збірної", - додав Мельник.

Крастіньш стажувався у збірних Німеччині та Франції.

Наразі офіційних документів щодо призначення на посади головного тренера і чоловічої, і жіночої збірних України, ще немає. 

 
Коментарі ()