Головне

Жіноча естафетна команда 4х400 метрів: Забули про емоції і готуємося до фіналу

20.08.2016 22:32 1189 0

Жіноча естафетна команда України 4х400 метрів кваліфікувалася до фіналу Олімпійських ігор з третім результатом.

На першому етапі Україну представляла Аліна Логвиненко, на другому бігла Ольга Бібік, потім Тетяна Мельник, і на заключному етапі - фіналістка Олімпійських ігор з бігу на 400 метрів Ольга Земляк.

Після фінішу дівчата не приховували радісних емоцій, інформує офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

"Я нарешті прийняла паличку з ходу", - сказала Бібік. "А я бігла і думала: тільки б передати Олі паличку, - відповіла Логвиненко. - А насправді - восьма доріжка, нікого не бачиш, тільки чуєш, що хтось щось кричить... Майже не пам’ятаю, як і бігла".

"Справді, все так швидко відбулося, - поділилася враженнями дебютантка Олімпійських ігор Тетяна Мельник. - Мені сказали: біжи і думай про те, що ти передаєш естафету Олі Земляк".

"Я дівчатам відразу сказала, що мені потрібен відрив, адже у мене вже четвертий біг на Олімпійських іграх. Сьогодні всі, крім США та Ямайки, бігли бойовими складами, і ми їх випередили. Усі пробігли добре, але зараз потрібно заспокоїтися, відкинути емоції, про все забути, налаштовуватися на фінал", - підсумувала Земляк.

"І не забувати, що в Україні глибока ніч, а на нас дивляться наші батьки, тренери, родичі. Ми повинні старатися і для них", - підсумувала вона.

 
Коментарі ()