Головне

Збірна України в Ріо. День другий. Хто боротиметься за медалі

07.08.2016 11:15 4567 0
Збірна України в Ріо. День другий. Хто боротиметься за медалі

У другій змагальний день літніх Ігор XXXI Олімпіади у Ріо-де-Жанейро українці будуть представлені в десяти дисциплінах, а також поборються за чотири комплекти нагород.

У 15:00 українка Олена Костевич постарається пробится у фінал в дисципліні стрільба з пневматичного пістолета (10 метрів).

Також, у 15:00 свій шлях у фінал розпочнуть українські лучниці (командні змагання). В 1/8 фіналу суперницями нашої команди буде команда ЯІпонії, а в разі перемоги в чвертьфіналі Україна позмагається з лучницями Південної Кореї. Нагадаємо, за команду виступають Лідія Січельнікова, Вероніка Марченко та Анастасія Павлова.

Ще однією представницею України, яка має шанси сьогодні завоювати медаль, є Ганна Соловей, яка бере участь в шосейній гонці. Змагання почнуться о 18:15.

О 22:00 стартують змагання у стрибках у воду - тут за медалі будуть боротися Анастасія Недобіга та Олена Федорова.

Українка Анастасія Кисла пізно вночі (о 2:30) постарається кваліфікуватися у фінал багатоборства зі спортивної гімнастики, а тенісист Коу Лей стартує в другому раунді змагань з настільного тенісу. Змагання почнуться о 20:30.

У боксі в 1/8 фіналу спробує пробитися напівважковаговик Денис Солоненко, суперником якого буде представник Азербайджана Теймур Маммадов.

У дзюдо Георгій Зантарая спробує пробитися в 1/8 фіналу, його суперником буде представник Португалії Сержіу Олейніку.

Також у сьогоднішній програмі буде теніс: в першому раунді парного розряду Еліна Світоліна та Ольга Савчук, сестри Надія та Людмила Кіченок. У чоловіків у другий раунд "пари" спробують пробитися Ілля Марченко та Денис Молчанов.

Коментарі ()