Головне

Новий чоловічий чемпіонат України з волейболу пройде у три етапи

09.07.2016 17:01 311 0

За підсумками зібрання за участю представників команд став відомий формат проведення чемпіонату України з волейболу серед чоловіків сезону-2016/17.

У чоловічій Суперлізі гратимуть вісім команд: харківський Локомотив, дніпровське Дніпро, львівський Барком-Кажани, ВСК Юракадемія, сумський СумДУ, ВК Вінниця, хмельницький Новатор і чернігівський Буревісник-ШВСМ.

Чемпіон України сезону-2016/17 буде визначений за підсумком трьох етапів, інформує офіційний сайт Федерації волейболу України.

Перший - регулярний чемпіонат, який складатиметься з 14-ти турів, де команди зіграють спарені матчі вдома та на виїзді. Другий етап - турніри першої (1-4-е місця) та другої четвірок (5-8-е місця), де команди традиційно стартуватимуть з бонусними очками (3, 2, 1, 0). Третій етап - плей-офф за перше та третє місця (до 3-х перемог).

Команда, яка займе останнє, восьме, місце у чемпіонаті, вилітає у вищу лігу, а колектив, який посяде сьому позицію, зіграє серію перехідних матчів (до 3-х перемог) з другою командою вищої ліги.

Формат проведення чемпіонату України серед жінок сезону-2016/17 стане відомий пізніше, після його обговорювання з представниками команд-учасниць.

Коментарі ()