Головне

Навалка: Ми не програли жодної гри - вилетіли тільки через пенальті

01.07.2016 08:17 564 0

Головний тренер збірної Польщі Адам Навалка після поразки від Португалії в чвертьфіналі Евро- 2016 заявив, що нова ера польського футболу тільки починається.

"Це визначено непростий момент для нас. Мої хлопці увесь турнір діяли сміливо і повністю віддалися в цьому матчі. Ми не програли жодної гри - вилетіли тільки через пенальті.

Нам треба з оптимізмом дивитися в майбутнє і готуватися до кваліфікації ЧС. Пізніше ми детально проаналізуємо подію. Ми просунулися вперед - турнір це довів.

Ми грали в хороший футбол і на груповій стадії, в плей-офф. Командний дух був нашою рушійною силою, ми діяли як одно ціле. Не треба довго скаржитися на цю поразку - це усього лише одне розчарування.

Очікування уболівальників - це наша мотивація для кращої гри. Ми відчуваємо їх підтримку і знаємо, що можемо доставити їм радість.

Сподіваюся, цей турнір доводить, що це початок прекрасної ери польського футболу.

Левандовськи залишається нашим важливим гравцем. Я задоволений його діям на Євро, як і грою команди. Хочу подякувати усім гравцям.

Сьогодні обидва суперники грали добре, в матчі було багато боротьби і стиків. Кожен футболіст заслуговує визнання, не хочу нікого виділяти", - цитує тренера soccer.ru.

Коментарі ()