Головне

Євро-2016. 1/8 фіналу. Німеччина - Словаччина 3:0 - Бундесмашина переїхала словаків

26.06.2016 21:25 9396 0
Євро-2016. 1/8 фіналу. Німеччина - Словаччина 3:0 - Бундесмашина переїхала словаків

Збірна Німеччина не помітила команду Словаччини у чвертьфіналі Євро-2016. Підопічні Йоахіма Льова просто знищили словацьку команду не давши їм жодного шансу навіть на гол престижу.

Німеччина забила швидкий м`яч вже восьмій хвилині гри. Розіграш стандарту завершився класним ударом Боатенга у кут воріт. Повівши у рахунку Німеччина не зупинилася і продовжувала штурмувати ворота  Козачика. На 13-ій хвилині Шкретл потягнув за футболку Гомеса, який картинно завалився в карному майданчику. Польський суддя Шимон Маричиянк довго не думав і вказав на 11 метрів. Але воротар словаків Козачик продовжив інтригу, взявши удар Езіла з пенальті.

Езіл з 11 метрів не переграв Козачика

Хвилин з десять словаки намагалися грати з німцям в рівний футбол, але надовго їх не вистачило. Бундесмашина знову перехопила ініціативу і футбол був в одні ворота. У суперника німців за увесь матч був лише один момент - коли удар головою Куцка парирував Нойєр.

Згадуючи матч Німеччина - Україна, то лише синьо-жовті створили німцям проблеми на Євро-2016, але і то лише в першому таймі.

На завершення першого тайму німці знову пробивають Козачика. Дракслер зробив чи не двадцятий забіг по лівому флангу і віддав в штрафну на Гомеса, який розстріляв ворота Словаччини, зробивши рахунок 2:0.

Другий тайм нічого не змінив, і Німеччина продовжила знущання над словаками. Рахунок в цій грі міг бути куди більший реалізуй німці усі моменти. Але третій гол Німеччина таки оформила. Заслужив його найкращий гравець матчу у складі Німечини - Юліан Дракслер. Знову забили чемпіони світу після стандарту, коли допоміг рикошет і Дракслер пробив під поперечку воріт Козачика - 3:0.

 

Після 63-ї хвилини гру можна було завершувати. Словаччина все зрозуміла і бажала лише одного - більше не пропустити. Так і вийшло, оскільки Бундестім вже особливо і не напружувався, але однаково міг забити ще. У ці моменти словаків рятував Козачик.

Тепер Німеччина у чвертьфіналі очікує на переможця пари Іспанія - Італія.

Учасники Євро-2016. Знайомтесь, Німеччина: Чемпіони світу ідуть за "золотом" Європи

Учасники Євро-2016. Знайомтесь, Словаччина: Новачки чемпіонатів Європи

Коментарі ()