Головне

Левандовськи: Нам всім у команді трохи шкода Україну

24.06.2016 16:53 4421 0

Футболістам збірної Польщі дещо шкода команду України, яка вибула з Євро-2016 після групового етапу.

Про це Миколі Василькову у Франції розповів лідер "Кадри" Роберт Левандовськи.

"Ми вийшли із дуже складної групи. Можливо, трохи не допрацювали, адже могли посісти перше місце. Проте ніколи не знаєш, що краще. Зараз ми гратимемо зі Швейцарією, а Німеччина в 1/8-ій - зі Словаччиною. Це дуже цікаві та сильні суперники", - сказав він.

"Нам всім у команді трохи шкода Україну. Від вашої команди чекали більшого, і я впевнений, що це збіг багатьох обставин, а не показник сили команди. Так часто буває", - додав гравець.

За словами Левандовськи, для поляків матч з Україною був у чомусь принциповий, адже програли українцям останні два офіційні матчі, і не потрапили тоді на Чемпіонат світу у Бразилію.

"А це якраз той склад, який у нас тоді вигравав. Проте, порівняно з тим часом, ми стали значно сильнішими", - пояснив він.

Левандовськи додав, що на Євро-2016 кожна гра на результат.

"Якщо ми ведемо у рахунку, то і схема гри міняється, не так багато атак, більше боротьби у центрі поля. У Баварії у чемпіонаті все-таки більшість ігор, коли команда атакує всі 90 хвилин. Проте я однак повинен краще реалізовувати свої можливості. Для цього ще буде нагода, я сподіваюся", - підсумував він.

Роберт Левандовськи проти Руслана Ротаня. Світлина EFE/EPA
Коментарі ()