Головне

Едмар: У багатьох людей коротка пам'ять. Всі забули, що Фоменко зробив для збірної

22.06.2016 18:18 3201 0

Український тренер Михайло Фоменко зробив багато хорошого для збірної України.

Про це заявив екс-півзахисник збірної України Едмар, який висловив свою думку про критику Михайла Фоменка.

"У багатьох людей коротка пам'ять! Всі забули, що ця людина зробила для збірної! Коли всі поставили хрест на відборі чемпіонату світу-2014, він довів нас до плей офф. І Євро 2016!", - написавд Едмар в Instagram.

"Особисто я вдячний Михайлу Івановичу за час, який ми працювали разом в Таврії і в збірній. Він мене навчив багатьом правильним речам в футболі і чоловічим якостям", - написав Едмар.

У многих людей короткая память!!!Все забыли,что этот человек сделал для сборной!Когда все поставили на нас крест на отборочный чемпионат мира 2014,он довёл нас до плей офф!!И Евро 2016!!Лично я благодарен Михаилу Ивановичу за время,которое мы работали вместе в Таврии и в сборной!!!Он меня научил многим правильным вещам в футболе и мужским качествам!Спасибо Михаил Иванович! Muitos estao o criticando pela campanha Na Euro só que muitos esqueceram o que ele ja fez pela seleção eu particulamente sou grato pelo tempo que trabalhamos juntos no tavriya e Na Selecao sei do caracter dele como treinador e ser humano !!! Muito Obrigado Mikhail Ivanovich 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Фото опубликовано @ted_lacerda Июн 22 2016 в 4:33 PDT

Як відомо, збірна України з футболу стала найгіршою командою чемпіонату Європи 2016 року у Франції.

Збірна України, нагадаємо, програла всі свої зустрічі - Німеччині,Північній Ірландії та Польщі.

При цьому підопічні на цій першості Михайла Фоменка так і не спромоглися забити у ворота суперників.

Коментарі ()