Головне

Євро-2016. 3-й тур. Група C. Північна Ірландія - Німеччина 0:1. Мінімалка від Бундестіму

21.06.2016 21:30 5606 0
Євро-2016. 3-й тур. Група C. Північна Ірландія - Німеччина 0:1. Мінімалка від Бундестіму

Збірна Німеччини мінімальною перемогою над Північною Ірландією закінчує груповий етап на Євро-2016. Команда Йоахіма Льова повністю переграла свого суперника, але змогла реалізувати лише один момент з тих, що вона створила.

Загалом німці завдали по воротах суперника 26 ударів, дев'ять з яких - у ствір. При цьому, пробити голкіпера вдалося їм лише один раз - на тридцятій хвилині це зробив Маріо Гомес, якому астстував Томас Мюллер. Здавалося, що Німеччина легко зможе забити ще, проте сталося зовсім не так.

Навіть самі німці дуже хотіли провести хоча б ще один м'яч, адже 0:1 - рахунок дуже слизький. Крім того, команді Льова потрібно було покращувати різницю забитих/пропущених, щоб не дати полякам зайняти перше місце. Проте м'яч вперто відмовлявся йти у ворота Макговерна.

Світлина УЄФА

Згадати хоча б фантастичні моменти першого тайму, коли Мюллер і Гьотце виходили сам на сам, але не переграли воротаря. Або епізоди того ж Мюллера, який спочатку влучив у стійку, а потім - у поперечку.

Північній Ірландії тут або дуже щастило, або ж виручав голкіпер. При цьому, контроль м'яча також повністю був за Німеччиною, яка фактично всією командою, за виключенням Мануеля Нойера, грала на половині суперника.

В другому таймі німці продовжили атакувати, проте робили це вже якось не так гостро, як в перші 45-ть. На старті тайму були два небезпечні моменти у Гьотце, проте він не забив. З різних позицій атакували Озіл та Кімміх, однак бажаного результату ці спроби не принесли.

Світлина УЄФА

У свою чергу, тренерський штаб Північної Ірландії все намагався якось оживити атаку своєї команди. Спочатку для цього на поле вийшов Лафферті, проте ефекту від заміни не було ніякого. В кінцівці ірландці взагалі почали грати у два нападники, однак реальної загрози воротам Нойера вони так і не створили.

Фінальний свисток зафіксував у цій зустрічі мінімальну перемогу Німеччини, якої Бундестім вистачило для виходу в плей-офф з першого місця у групі.

Знайомтесь, Німеччина: Чемпіони світу ідуть за "золотом" Європи

Знайомтесь, Північна Ірландія: Сенсація чи закономірність?

Коментарі ()