Головне

Тулуза посилює безпеку перед матчем Росія - Вельс, який у групі ризику

19.06.2016 18:27 4399 0

Тулузький стадіон готується прийняти один із найризикованіших матчів Євро-2016 - гру між збірними Росії та Вельсу.

Місцева влада розширила периметр безпеки, на дві доби обмежила роботу місцевих барівіа ресторанів, а також залучила додатково 600 правоохоронців, повідомляє телеканал France-3.

"Депортація до Росії напередодні 20 уболівальників за рішенням суду Марселя й ув’язнення на різні терміни покарання трьох громадян Росії після кривавих бійок з англійськими фанатами футболу закликали владу Тулузи до пильності перед матчем збірних Росії та Вельсу, який експерти однозначно включили до переліку одних із найризикованіших матчів європейського чемпіонату з футболу", - йдеться у повідомленні.

Так, від неділі, 19 червня, до кінця понеділка, 20 червня, у Тулузі обмежено роботу барів і ресторанів, особливо щодо продажу фанатам алкоголю, інформує Укрінформ.

За даними правоохоронців, до Тулузи мають "підтягнутися" по 10 тисяч уболівальників кожної з команд, з яких приблизно по 150 ультрас вважаються найбільш радикальними. "Це - переважно росіяни", - підкреслює телеканал France-3.

За його даними влада мобілізувала додатково ще 600 правоохоронців до 1,5 тисячі жандармів і представників поліції, присутніх на попередніх іграх.

Коментарі ()