Головне

Євро-2016. 3-й тур. Група A. Швейцарія - Франція 0:0. Нічия, яка влаштувала всіх

19.06.2016 23:59 3917 0
Євро-2016. 3-й тур. Група A. Швейцарія - Франція 0:0. Нічия, яка влаштувала всіх

Збірні Швейцарії і Франції в заключному матчі групового етапу розписали мирову нічию, яка влаштувала обидві команди. Як кажуть, якщо в останній грі групи обидві команди влаштовує нічия - буде нічия. Так і сталося сьогодні: французи і швейцарці виконали завдання-мінімум і пройшли до плей-офф.

Якщо говорити по самій грі, то в бажанні забити свого суперника переважала Швейцарія, яка більше тримала м'яч. Однак, в цій грі проблеми команди Владіміра Петковича проявилися, як і у попередніх. Його збірна непогано працювала з м'ячем, пресингувала суперника, проте у неї не було реалізації.

Світлина УЄФА

В свою чергу, французи, які моментами свідомо грали другим номером, при першій ліпшій своїй нагоді постійно загострювали біля воріт годинникарів, і якби не класна гра голкіпера Соммера і фортуни, яка сьогодні грала в червоних кольорах, рахунок для Швейцарії міг би бути не таким позитивним.

У французів найбільша небезпека воротам суперника йшла від Погба, який в першому таймі і на оборону встигав відпрацювати, і завершував атаки гострими ударами, один з яких на себе прийняла поперечка. Відзначимо, що в перші 45-ть у Швейцарії також був момент, однак майже з воріт "шкіряного" вдалося винести захисникам.

Світлина УЄФА

В другій половині французи більше зосередилися на обороні і попереду створювали дуже мало. Дешам вирішив освіжити атаку команди, замінивши Комана на Пайе, і гра пішла по-іншому. Головна зірка команди цього чемпіонату додав активності попереду і декілька разів дуже гостро пробив, а одним із своїх пострілів ледь не зламав поперечку.

Проте, голів забитих уболівальники так і не побачили. У підсумку, кожна з команд отримала те, що вона хотіла, а тому спокійно може чекати на свого суперника по 1/8 фіналу.

Знайомтесь, Франція: Чи повторить Дешам Євро-2000?

Знайомтесь, Швейцарія: Без Фрая, але з Шакірі

Коментарі ()