Головне

Вернидуб : В збірній України грають слабкі футболісти

18.06.2016 10:43 2419 0

Просто варто визнати, що у збірної України слабкі футболісти в порівнянні зі збірною Північної Ірландії.

Про це розповів тренер луганської Зорі Юрій Вернидуб в інтерв’ю Xsport.

"Всі говорять, які вони патріоти, як за Україну переживають, а потім виходять і так грають ... Це незбагненно. Варто просто визнати, що у нас слабкі футболісти в порівнянні зі збірною Північної Ірландії", - говорить він.

"Вони всі дорослі люди і повинні знайти пояснення цій поразці, а не давати такі інтерв'ю, як Селезньов - навіть читати не хочеться. Потрібно бути мужиком. Якщо вже так зіграли, провалили - треба взяти відповідальність на себе", - каже Вернидуб.

За словами наставника Зорі, він сподівається, що у заключному матчі зі збірною Польщі головний тренер дасть можливість проявити себе гравцям луганської команди.

"Я не був присутнім на тренувальному процесі. Але я не думаю, що на тренуваннях так погано виглядають Караваєв, Будківський", - заявляє тренер.

"Тренери все-таки не будуть робити собі і збірній шкоду. Вони зробили ставку на футболістів, а ті в свою чергу проявили слабкість в ставленні до України та до головного тренера, який їм довіряв зараз і протягом усього відбірного циклу", - завершив Юрій Вернидуб.

Нагадаємо, що національна збірна України з футболу – перша команда на Євро-2016, яка вилетіла після 2 турів.

Коментарі ()