Головне

Наставник Північної Ірландії: Збірна України - команда з бійцівським характером

15.06.2016 19:19 813 0

Збірна України - це команда з бійцівським характером і з дуже хорошою фізичною підготовкою.

Про це заявив головний тренер Північної Ірландії Майкл О'Ніл, який поділився очікуваннями від матчу проти України.

"Матч України проти Німеччини? Це була чудова гра. У деяких моментах нас вразила Німеччина, також вразила і Україна. Ми бачили, як діяли Ярмоленко, Коноплянка і Коваленко. Це дуже талановиті молоді гравці. Нам треба готуватися до дуже небезпечних стандартних положень", - зауважив тренер.

"Ще у них відмінний воротар, який рятує в потрібний момент. Нам потрібно бути готовими до цієї гри, яка буде важкою", - зазначив О'Ніл.

Тренер ірландців заявив, що збірна України - це команда з бійцівським характером і з дуже хорошою фізичною підготовкою.

"Дивився статистику матчу Україна - Німеччина. Україна не надто часто володіла м'ячем. Ця команда використовувала довгі передачі. Це британський стиль футболу. Україна - команда з бійцівським характером, з дуже хорошою фізичною підготовкою", - заявив фахівець.

"Але тим не менш, ми хочемо показувати хороший результат і пройти якомога далі", - додав тренер.

Наставник Півчніної Ірландії також порівняв збірні України, Німеччини, Польщі, Угорщини та Словаччини.

"Німеччина - чинний чемпіон світу. Напевно, Україна теж думає, що найпростіший матч - проти Північної Ірландії. Але ми хочемо, щоб у нас було за що боротися і в заключному матчі групового етапу проти Німеччини. Треба просто йти від однієї гри до іншої. Треба готуватися до кожного матчу і викладатися на всі сто відсотків", - сказав він.

"Польща, Угорщина та Словаччина грають, в принципі, як ми. У їх складі багато сильних футболістів,.Є гравці, які виступають за топ-клуби Європи. Треба створювати моменти і володіти м'ячем. Саме це ми показували під час відбіркового турніру. Ми дуже надійно грали в захисті", - підкреслив О'Ніл, слова якого наводить MatchDay.

Україна і Північна Ірландія зіграють 16 червня. Початок матчу о 19:00.

Як відомо, у першому турі збірна Північної Ірландії програла Польщі.

Коментарі ()