Головне

Степаненко: Хочемо показати себе з кращого боку

12.06.2016 14:06 655 0

Збірна України пройшла довгий шлях, щоб потрапити сюди. Вся команда працювала дуже важко, щоб зараз взяти участь в Євро-2016.

Про це розповів Тарас Степаненко напередодні матчу зі бірною Німеччини.

"Ми готуємся у звичайному режимі. Я думаю, що хвилювання буде вже перед самою грою. Ми пройшли довгий шлях, щоб потрапити сюди. Вся команда працювала дуже важко, щоб зараз взяти участь в Євро-2016", - сказав футболіст Шахтаря.

"Ми хочемо показати себе з кращого боку, якісно робити нашу справу. Зробимо все можливе на полі для того, щоб досягти результату", - продовжив він.

"Я думаю, що кожен футболіст, який вийде на поле, відчуватиме величезну відповідальність за всю країну. Я не думаю, що це буде шкодити нам; скоріше, це допоможе нам", - додав півзахисник збірної України.

За словами Степаненка, щоб виграти у німців, збірній Україні потрібно буде відчайдушно працювати і діяти, як єдина команда.

"Німеччина дуже сильна у грі попереду, гравці знаходять простір між лініями і за рахунок якісних розрізних передач розкривають захисні порядки суперників. І це не просто Крос, Швайнштайгер і Хедіра, хто завгодно може це зробити", - говорить він.

"Ось чому для того, щоб виступити добре, ми не тільки повинні нейтралізувати їхні сильні сторони, але важливо наполегливо працювати, щоб закрити зони для переміщення їх гравців. Ми побачимо, наскільки нам це вдасться зробити". – продовжив "шостий" номер збірної.

"Для того, щоб грати проти такої команди, як Німеччина, нам потрібно як мінімум 11 футболістів, які будуть відчайдушно працювати і захищатися як єдина команда, тому що німці дійсно мають дуже сильні нападників", - цитує Степаненка офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, що раніше Тарас Степаненко запевняв, що всі гравці у розтвшуванні збірної України почувають себе добре.

Коментарі ()