Головне

ФФУ застерегла українських фанатів від протиправних дій у Франції

03.06.2016 17:28 576 0

Українські вболівальники, які прибудуть до Франції на період проведення чемпіонату Європи, мають бути готовими до проведення додаткових перевірок і наявності обмежень щодо організації ними заходів на підтримку нашої збірної.

З такою заявою ФФУ звернулася до українських уболівальників, які планують підтримати збірну України на Євро-2016.

"Представники правоохоронних органів Франції попереджають про те, що у випадку будь-яких протиправних дій з боку футбольних фанатів під час проведення чемпіонату Європи 2016, вони вживатимуть жорстких дій та  реагуватимуть відповідно до чинного законодавства Республіки Франція", - йдеться у заяві.

"Залежно від ступеню важкості правопорушення, вболівальники  притягуватимуться судами першої інстанції до адміністративної або кримінальної відповідальності. При цьому не виключається вживання таких покарань, як депортація з подальшою забороною на в’їзд до Франції", - зазначається далі.

Українських вболівальників просять буди готовими до додаткових перевірок.

"Українські вболівальники, які прибудуть до Франції на період проведення чемпіонату Європи, мають бути готовими до проведення додаткових перевірок і наявності обмежень щодо організації ними заходів на підтримку нашої збірної", - йдеться у повідомленні на офіційному сайті ФФУ.

Коментарі ()