Головне

Суркіс обурений рішенням Фоменка не брати Гусєва у Францію

01.06.2016 19:10 5114 0

Президент Динамо Ігор Суркіс не згоден з рішенням Михайла Фоменка виключити з заяки збірної України півзахисника столичного клубу Олега Гусєва.

Про це він повідомив у інтерв'ю dynamo.kiev.ua, де прокоментував рішення тренерського штабу збірної України не включати в заявку національної команди на Євро-2016 динамівців Олега Гусєва та Артема Кравця.

"Спершу про Гусєва. На цей рахунок я можу висловити дві думки: одна думка - президента клубу, офіційної особи, друга - просто вболівальника. Думка президента клубу така: головному тренеру видніше. Якщо буде результат, то, значить, він вчинив правильно. Якщо ж результату не буде, то треба буде визнати, що рішення зараз було прийнято неправильне", - зазначив він.

"Якби така ситуація сталася в київському Динамо стосовно, наприклад, до заявки команди на Лігу чемпіонів, то я б як президент клубу втрутився. Жоден тренер не скаже вам, що я колись дзвонив йому і давав якісь поради або тим більше вказівки щодо складу на той чи інший матч.

Також Суркіс висловив думку вбоівальника.

"Що ж стосується моєї думки як вболівальника в ситуації з Гусєвим, то, вважаю, таке рішення тренерського штабу збірної України апріорі неправильне. Це, вважаю, навіть ображає наших українських уболівальників, які на стадіонах нашої країни (не тільки на НСК Олімпійський) аплодують Гусєву. Людина чудово відіграла сезон. Завдяки йому відсотків на 40, ми стали чемпіонами - Олег забив найважливіші м'ячі! Це професіонал", - заявив президент.

"Для Гусєва те, що сталося - це шок. Я з ним уже розмовляв. І я його розумію. Тому що в заявці збірної України на Євро-2016 є футболісти, які просто не відповідають рівню національної команди. Всі ми віримо в те, що збірна України вдало виступить на Євро-2016. Але якщо, не дай Бог, чемпіонат Європи закінчиться для нашої команди погано, то я голосно скажу про цю ситуацію", - пообіцяв він.

Суркіс ще раз дав зрозуміти, що рішенням тренерського штабу збірної України відносно Гусєва просто обурений.

"Всього два приклади, два питання. Невже Гусєв допоможе збірній менше, ніж молодий Зінченко? А якщо в одному з трьох майбутніх нам важких матчів гра буде складатися так, що Ярмоленку або Коноплянці потрібно буде дати пазу, то невже ви посперечалися б зі мною в тому, що Гусєв на ці 30-40 хвилин був би просто незамінний?", - не розуміє президент Динамо.

"Якщо ж коротко, то рішенням тренерського штабу збірної України відносно Гусєва я просто обурений!", додав функціонер.

На останок Суркіс висловив думку відносно Кравця.

Ну а про Кравця я нічого говорити не буду. Просто я абсолютно не володію інформацією про те, в яких кондиціях зараз знаходиться Артем. Може, він в поганому, "розібраному" стані", - висловив своє бачення президент столичного клубу.

"Може, та підготовка, яка була у Кравця в Штутгарті, підвела його до певного стану, і це змусило тренерський штаб збірної прийняти по Артему таке рішення, - сказав Ігор Суркіс.

Коментарі ()