Головне

Кравець: Був готовий допомагати збірній, зі здоров'ям у мене все в порядку

01.06.2016 17:58 1254 0

Нападник Динамо Артем Кравець не має проблем зі здоров'ям і був готовий допомогти збірній України на Євро-2016.

Про це на своїй сторінці в Інстаграм повідомив сам гравець, який прокоментував своє виключення зі складу команди перед Євро-2016.

"На жаль, я не потрапив в заявку нашої збірної на чемпіонат Європи... Я переживу і стану тільки сильніше, життя на цьому не закінчується! Хочу розвіяти всі міфи з приводу причин мого від'їзду зі збірної. У мене було невелике розтягнення бічної зв'язки коліна, мені потрібно було на відновлення ще максимум пару днів!", - повідомив він.

"Так що, зі здоров'ям у мене все в порядку, і я був готовий допомагати нашій команді! На жаль, я не зможу цього зробити, але все одно вірю і бажаю тільки хорошого нашій збірній! Я дуже сподіваюся, що хлопці виступлять гідно і порадують всю країну! Успіху і везіння у всьому", - написав Кравець.

Увы я не попал в заявку нашей сборной на чемпионат Европы... Я переживу и стану только сильнее, жизнь на этом не заканчивается! Хочу развеять все мифы по поводу причин моего отъезда из сборной. У меня было небольшое растяжение боковой связки колена, мне нужно было на восстановление ещё максимум пару дней! Так что со здоровьем у меня все в порядке и я был готов помогать нашей команде! Увы я не смогу этого сделать, но все равно верю и желаю только хорошего нашей сборной! Я очень надеюсь что ребята выступят достойно и порадуют всю страну!!! Удачи и везения во 🇫🇷

Фото опубликовано Artem Kravets⚽🏃 (@kravets89) Июн 1 2016 в 6:44 PDT

Коментарі ()