Головне

Підгрушна, Семенов і Абраменко визнані героями зимового сезону в Україні

07.04.2016 18:20 380 0

У четвер, 7 квітня, в Олімпійському домі президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка вручив заслужені нагороди найкращим спортсменам та тренерам місяців – грудня-2015, лютого та березня 2016-го, якими стали представники біатлону та фристайлу.

Про це інформує прес-служба НОК України.

Нагадаємо, здобувши вже на початку сезону одразу після повернення в спорт три бронзові нагороди на етапах Кубка світу в Естерсунді (Швеція) та Хохфільцені (Австрія), Олімпійська чемпіонка з біатлону Олена Підгрушна отримала високе визнання НОК останнього місяця 2015 року.

Старшого тренера жіночої біатлонної команди України Уроша Велепця було нагороджено як найкращого тренера грудня.

Цей сезон став найуспішнішим в кар’єрі нашого фристайліста Олександра Абраменка.

Він тричі підіймався на п’єдестал пошани на етапах Кубка світу, чим забезпечив не тільки собі, а й усій країні історичний трофей.

Олександр став першим в історії лижної акробатики України переможцем заліку Кубка світу, завоювавши Малий Кришталевий Глобус, а, разом з тим, й найкращим спортсменом лютого в Україні.

Звання найкращого тренера отримав його особистий наставник Юрій Кобельник.

На чемпіонаті світу з біатлону в норвезькому Холменколлені прекрасний результат продемонстрував Сергій Семенов.

Минулорічний володар малого Кришталевого глобусу посів третє місце в спринтерській гонці, здобувши першу в своїй кар’єрі медаль світової першості.

Це досягнення дозволило Сергію та його наставнику-батьку Олександру Семенову святкувати звання найкращого спортсмена та тренера березня в Україні відповідно.

Світлина НОК України
Коментарі ()