Головне

На чемпіоні Європи зі стрільби українці здобули 10 призових місць

28.02.2016 18:25 657 0

В угорському місті Дьйор завершилися змагання європейської першості 2016 року зі стрільби з пневматичної зброї.

Українські стрілки повертаються додому з повним комплектом нагород, інформує сайт Національного олімпійського комітету України.

Звання чемпіонки Європи зі стрільби з пневматичної зброї серед жінок здобула Олена Костевич. Разом з Олегом Омельчуком вона у стрільбі змішаних команд посіла друге місце.

У стрільбі з пневматичної зброї з пістолета серед чоловіків бронзу взяв Павло Коростильов. У цій же вправі він у команді з Олегом Омельчуком і Денисом Кушніровим вибороли срібло.

На найвищу сходинку п'єдесталу пошани двічі підіймалася наша жіноча команда зі стрільби з гвинтівки по рухомій мішені у складі Галини Авраменко, Вікторії Рибовалової та Людмили Василюк.

На рахунку Галини Авраменко також два срібла, Вікторія Рибовалова здобула ще й золото та бронзу.

Загалом виходить 10 призових місць у дорослій категорії.

Як пише сайт Федерації стрільби України, українські юніори завоювали 12 нагород.

У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 м Кирило Козюк (181.6) посів третє місце, а також виборов бронзу у команді разом Дмитром Омельяненком та Олександром Колоховим (1855.3).

У стрільбі з гвинтівки по рухомій мішені Ігор Кізима виборов золото, а Максим Бабушок посів друге місце. Команда (Ігор Кізима, Максим Бабушок та Дмитро Мельник) посіла також найвищу сходинку п'єдесталу (1677-33x).

У цій же вправі найкращою серед дівчат була Юлія Тимошко. А у команді разом з Вікторією Стецюрою та Дарією Рожнятовською дівчата вибороли срібло (1058-11x).

Також були срібло у командному заліку у вправі ПП-3 (стрільба з пістолета) серед юніорів (Кириленко Богдан, Самострол Олександр, Крепостняк Павло), золото у командному заліку у вправі ГП-11а (стрільба по рухомій мішені) серед юніорів (Кізима Ігор + срібло в особистому заліку, Бабушок Максим і Мельник Дмитро) та золото у командному заліку у вправі ГП-11а (стрільба по рухомій мішені) серед дівчат  (Тимошко Юлія + бронза в особистому заліку, Стецюра Вікторія, і Рожнятовська Дар`я).

Коментарі ()