Головне

Сумчанка вилетіла з еліти Кубку європейських чемпіонів з індорхокею

23.02.2016 19:15 473 0

19-21 лютого у Мінську проходив розіграш Кубку європейських чемпіонів 2016 року з індорхокею серед жіночих команд.

Сумська команда на першому етапі потрапила до групи В, де також грали чемпіони Іспанії, Австрії та Литви, інформує сайт Федерації хокею на траві України.

Першу свою гру Сумчанка звела до нічиєї. Протистояла їй команда з Австрії SV Arminen. За півхвилини до кінця матчу Ользі Гончаренко вдалося зрівняти рахунок - 1:1.

У другій грі дня Сумчанка зустрічалася з іспанським Club Campo de Madrid Гончаренко зрівняла рахунок на 12-й хвилині, потім відзначилася Юлія Шевченко. Але більшого українкам досягти не вдалося - 2:4.

У третій зустрічі Сумчанка та литовська Gintra Strekte Uni HC визначали аутсайдера. У підсумку 1:3 (гол - Юлія Шевченко), й україни посіли останнє місце у групі.

У першій грі у групі за виживання Сумчанка знову програла. Цього разу аутсайдеру групи А - голландкам з SV Kampong. Останні забили три м'ячі у другій половині другого тайму та відправили наших хокеїстом у дивізіон Трофі.

В останній день Сумчанка провела останню гру. Суперником були господарки турніру ХК Мінськ, які вже гарантували собі місце у наступному розіграші Кубку.

У підсумку 2:2 (Юлія Шевченко й Ольга Куровська) - у Сумчанки всього 3 очки й останнє 8-е місце на турнірі.

Коментарі ()