Головне

Іспанію можуть відсторонити від чемпіонату Європи

16.02.2016 21:29 363 0

Національний спортивний суд Іспанії може порушити кримінальну справу проти президента місцевої футбольної федерації (RFEF) Анхеля Марії Вільяра.

Як повідомило каталонське видання "Ель Мундо Депортіво", президент Вільяр був звинувачений в незаконному переведенні грошей двом клубам - Рекреатіво і Маріно.

Згідно з регламентом ФІФА цей випадок розглядається як замах на втручання держави в роботу федерації футболу. Така позиція була виражена заступниками президента RFEF Хуаном Падроном і Вісенте Касадо Муньосом.

Якщо звинувачення проти Вільяра буде пред'явлено, збірна Іспанії і місцеві клуби можуть бути відсторонені від усіх офіційних міжнародних турнірів. Таким чином, "Червона фурія" може бути виключена з Євро-2016, а клуби - з Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

Через цей випадок можуть бути відкладені і вибори глави федерації, заплановані на 22 квітня. У штабі Анхеля Марії Вільяра висловили невдоволення рішенням почати кримінальне переслідування проти боса іспанської федерації футболу, пише terrikon.com.

Анхель Марія Вільяр
Коментарі ()