Головне

Українські плавці зможуть готуватися до Олімпіади-2016 на базах у Туреччині

20.11.2015 12:34 369 0

Федерація плавання України і Турецька федерація плавання підписали угоду щодо організації заходів зі спільної підготовки збірних команд Туреччини й України для участі в Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро.

Про це інформує офіційний сайт Федерації плавання України.

До Києва прибула делегація з Туреччини у складі президента Турецької федерації плавання Ахмеда Боздогана, генерального секретаря Хакана Актаца, керівника збірної Ердема Сезера та представника Міністерства спорту Туреччини.

Сторони підписали угоду, згідно якої збірна команда України має можливість тренувань на найкращих спортивних базах Туреччини.

"Я вдячний всім, хто брав участь у підготовці до підписання цієї угоди. Зараз у Федерації плавання України відкриті перспективи співробітництва з турецькими колегами", - сказав президент Федерації плавання України Дмитро Качуровський.

"Збірній надані у користування спеціалізовані бази олімпійської підготовки у середньогір'ї та на морі. Наші спортсмени та тренери відтепер мають можливість обміну досвідом, що дасть змогу якнайкраще представляти нашу країну на міжнародній арені", - додав він.

Коментарі ()