Головне

Захарова назвала міністра спорту "справжнім злочинцем"

19.11.2015 11:13 637 0

Олімпійська чемпіонка Стела Захарова звинуватила міністра спорту України Ігоря Жданова в корупції.

"Видно ж, як Жданов зі своїми друзями нахабно забирають останні гроші у спортсменів. Є ще факти їх корупції. Під Міністерством молоді і спорту відкрита така організація "Спорт для усіх".

Так туди йдуть бюджетні гроші. Ось на соцопитування вони виділяють 300 000 гривень, лізинг приміщень - 212 000, радіо - 700 000, пластиковий посуд - 200 000. І це тільки частина. Куди йдуть ці гроші?

Ще гостро стоїть питання про інвентар, на нього виділили 14,5 млн. Зовсім нещодавно ухвалили новий закон: тендери повинні проходити не безпосередньо з постачальником, а через організацію.

Ми з'ясували, що торговий дім "Ярина", де немає юридичної адреси, виграє усі тендери на інвентар. Намагалися знайти засновників цієї компанії - якась тітка в Києві і хокеїст з Росії.

Пан Жданов ще заявляв, що пішов би в Міноборони. Ось заходимо ми на сайт Міноборони. Ця ж фірма "Ярина"проводить тендери! Навіщо вона потрібна? Щоб гроші відмивати. Я говорила, що Булатов повинен піти. Те жговорю і Жданову. Він - злочинець, а не міністр,- цитує Захарову Сегодня.

Коментарі ()