Головне

Облак: "У складі збірної Словенії немає футболістів рівня Коноплянки і Ярмоленка"

17.11.2015 19:34 385 0

Збірна Словенії не має у своєму складі гравців рівня Андрія Ярмоленка та Євгена Коноплянки.

Про це заявив колишній футболіст збірної Югославії Бранко Облак, який ав свій коментар щодо майбутнього матчу словенців в плей-офф проти збірної України.

"У Львові збірна Словенії зіграла дуже погано. Команді явно чогось не вистачало. Я не розумію, як Мілівоє Новакович в першому таймі не забив гол і допустив таку, досить імовірно, фатальну помилку. Однак не тільки в нападі були проблеми", - зауважив він.

"Цесар був дуже повільним, бокові захисники також не показали нічого особливого. Кампль був взагалі непомітний. Якби не гра Ханданович, то ми й зовсім могли поступитися з набагато більшим рахунком. Зараз нашим футболістам необхідно забути цей поєдинок, показавши сьогодні всі свої найкращі якості", - сказав екс-футболіст.

За словами Облака, шансів дуже мало, але вони звлишаються.

"Шансів дуже мало, але вони залишаються. Зрозуміло, що збірна України буде грати більш обережно, використовуючи контратаки. На жаль, на даний момент у складі збірної Словенії немає футболістів рівня Євгена Коноплянки та Андрія Ярмоленка", - заявив Облак, слова якого наводить footboom.com.

Коментарі ()